Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ στα Σκόπια με τις εκλογές! Στις 7 κλείνουν οι κάλπες!

Απο το πρωί ψηφίζουν στα 3.480 εκλογικά τμήματα της χώρας οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ. Οι 1.784.416 ψηφοφόροι θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 11 κόμματα για να εκλέξουν τις 123 έδρες στο Κοινοβούλιο. 120 έδρες για τους
κατοίκους της ΠΓΔΜ και 3 έδρες για τη διασπορά.
Οι πολίτες της πΓΔΜ θα ψηφίσουν για την ένατη περίοδο σε βουλευτικές εκλογές με το νέο κοινοβούλιο που θα δημιουργηθεί και η κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη περίοδο.
Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα τέλειωσε η προεκλογική εκστρατεία και επικρατεί παντού η προεκλογική ΣΙΩΠΗ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας στις 7 το απόγευμα.

Τα πολιτικά κόμματα οδήγησαν τις είκοσι ημέρες εντατικής εκστρατείας και παρουσίασαν την εκλογή πλατφόρμα τους και τα προγράμματά τους για να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι είναι η σωστή επιλογή για το μέλλον της ΠΓΔΜ. Σε αυτές τις εκλογές,είναι η πρώτη φορά που το εκλογικό κέντρο θα έχει δύο εγγραφές των ψηφοφόρων. Βασικά στον εκλογικό κατάλογο, για τα οποία είναι εγγεγραμμένοι 1.531.368 πολίτες που βρίσκονται στην ΠΓΔΜ και το δεύτερο ξεχωριστό απόσπασμα των καταλόγων στο οποίο θα καταγράφονται 230.122 πρόσωπα που θεωρούνται ότι εργάζονται προσωρινά στο εξωτερικό.
Κλείσαν οι κάλπες στις 7 το απόγευμα και αρχίζει η καταμέτρηση με την αγωνία να έχει χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ!
Μιλάνε κάποιοι αναλυτές για οριακή επικράτηση του VMRO και την δημιουργία 4κομματικής κυβέρνησης.
Αναμένονται πολλά ΑΚΥΡΑ και ΛΕΥΚΑ.

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: