Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ: ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά και πύραυλοι cruise διέλυσαν την επίθεση της ISIS στην Παλμύρα
Έκαψε κυριολεκτικά  τους ισλαμιστές της ISIS η ρωσική Αεροπορία και το Ναυτικό σε μια αιφνιδιαστική επίθεση στις θέσεις που κατείχε η οργάνωση γύρω από την Παλμύρα αναγκάζοντας τους ισλαμιστές σε άτακτη υποχώρηση.
Η επίθεση άρχισε νωρίς το απόγευμα σήμερα με τουλάχιστον 18 επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-28 και Ka-52 τα οποία πρόσβαλλαν με χειρουργική ακρίβεια τις θέσεις της οργάνωσης γύρω από την πόλη της Παλμύρας, στα σημεία που είχαν καταλάβει.
Στις πολιτοφυλακές που χθεσινό βίντεο έδειχνε να υποχωρούν δόθηκε εντολή από τη Δαμασκό να κρατήσουν τις θέσεις τους με κάθε κόστος, όπως και έκαναν τελικά.
Οι αεροπορικές επιθέσεις συνεχίστηκαν από την ρωσική Αεροπορία και ήταν τρομερές σε σφοδρότητα όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές. Στη συνέχεια τουλάχιθσοτν 4 βλήματα cruise κτύπησαν εκ νέου τους ισλαμσιτές.
Ακόμη δεν είναι γνωστό από πού έφυγαν τα συγκεκριμένα βλήματα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από Τu-95 και άλλες ότι τα βλήματα έφυγαν από τα σκάφη του ρωσικού Στόλου που βρίσκονται στην Α. Μεσόγειο.
Ταυτόχρονα η Δαμασκός απέστειλε ισχυρές ενισχύσεις στην περιοχή από την δύναμη εθνικής άμυνας NDF οι οποίες υπερασπίστηκαν τις πετρελαιοπηγές Hayyan νοτιοδυτικά της Χομς.
Αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποίησε και η συριακή Αεροπορία.
Το βρώμικο παιχνίδι του «Παρατηρητηρίου» και των δυτικών ΜΜΕ
Σύμφωνα με τον περίφημο «παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Συρία» (SOHR)  η ISIS είχε καταλάβει την Παλμύρα, αλλά ο συριακός Στρατός ουδέποτε δέχτηκε ότι η πόλη είχε καταληφθεί από την οργάνωση.
Το «παρατηρητήριο» έπαιξε ύποπτο παιχνίδι ψυχολογικών επιχειρήσεων όπως εκτιμούν πολλοί διασπείροντας φήμες ότι η πόλη έχει καταλειφθεί , φήμες οι οποίες ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από την Δαμασκό.


Confirmed : many strategic bombers took place on pounding near ,cruise missiles and bombs were used.

Δεν υπάρχουν σχόλια: