Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Σκόπια: Η Ένωση Αστυνομικών απαιτεί διοικητική έρευνα για τα γεγονότα στο Κοινοβούλιο


Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών των Σκοπίων, Άτσο Αντόφσκι,  ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή έρευνας για την ευθύνη της διοίκησης ή ατόμων για τη βία στο Κοινοβούλιο.

Το αίτημα αυτό έρχεται μετά την αναστολή της δίωξης 16 αστυνομικών, λόγω των ακατάλληλων ενεργειών τους  στη διάρκεια  των ταραχών στο Κοινοβούλιο.
«Έγινε έκκληση προς τους αρμόδιους του Υπουργείου Εσωτερικών να πραγματοποιήσουν μια πλήρη και δίκαιη έρευνα, σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ατομικά χαρακτηριστικά σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα εάν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι  έδρασαν μόνοι τους ή με ένα μικρό αριθμό άλλων, στο συγκεκριμένο συμβάν.
Ζητάμε από το Υπουργείο Εξωτερικών να μην αμελήσει την ευθύνη της διοίκησης σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας όπως στην προκείμενη περίπτωση», τόνισε ο Αντόφσκι.
Προέτρεψε, ακόμη, το υπουργείο να λάβει υπόψη του την ανάγκη να σταματήσει κάθε αναστολή των ερευνών για το θέμα,  τονίζοντας ότι τα μέτρα αυτά είναι περιττά και αναποτελεσματικά.
(meta)


Πηγη: http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: