Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι καλεί τους οπαδούς του σε εγρήγορση


Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, δήλωσε ότι ο κίνδυνος της λεγόμενης ‘Πλατφόρμας των Τιράνων’ δεν πέρασε και ότι οι πολίτες θα πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση, διότι, όπως είπε, τα αλβανικά κόμματα δεν έχουν παραιτηθεί από την πλατφόρμα και ότι επιδιώκουν να εφαρμοσθεί.

«Αν και ο Ζάεφ έχει δεσμευθεί  και έχει υπογράψει ότι δεν αποδεχθεί  την ‘πλατφόρμα των Τιράνων’, κρατώ την επιφύλαξή μου, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα και τον τρόπο του που συχνά αλλάζει τις δηλώσεις και τις θέσεις του, άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ, έτσι τον παρακολουθούμε στενά, ιδίως από τότε που άρχισε να προβαίνει σε δηλώσεις μαζί με τους άλλους εταίρους του, όπως ο Ζιαντίν Σέλα, όπως με το DUI. Εγώ θα τονίσω ότι η ‘πλατφόρμα των Τιράνων’ δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί», δήλωσε ο Γκρούεφσκι απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων  επιθεώρησης στα έργα στο Ντεμίρ Καπίγια.
(vecer)

Πηγη: http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: