Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Αφιέρωμα του ΓΕΣ στο έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων


Αφιερωμένη στους Εθνοφύλακες και τους Εφέδρους η φετινή χρονιά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Για το λόγο αυτό σήμερα Δευτέρα ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας  θα μεταβεί στη Ρόδο για την επίσημη ανακήρυξη του 2017 ως έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων.


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού με τον Αρχηγό του Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή στηρίζει έμπρακτα το έργο Εθνοφυλάκων και Εφέδρων τους οποίους και ενισχύει σε κάθε τους προσπάθεια. Όπως είχε δηλώσει στο kranosgr, ο Πρόεδρος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Έφεδρος Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος, κατά τη διεξαγωγή της άσκησης ''Μακεδονομάχος 2017'', ''φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το Γενικό Επιτελείο Στρατού βρέθηκε πιο κοντά μας από κάθε άλλη χρονιά'' και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν είναι τυχαίο πως μία από τις πρώτες ενέργειες του Αντιστρατήγου Στεφανή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αρχηγού, ήταν η δημιουργία διεύθυνσης Εθνοφυλακής στο ΓΕΣ, υπό τον Α' Κλάδο.


Το γραφείο τύπου του ΓΕΣ με αφορμή τα παραπάνω και ακολουθώντας τις οδηγίες του Αρχηγού, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο αφιέρωμα για όλους αυτούς που με την ανιδιοτελή προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, συμβάλουν τα μέγιστα στη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδος μας.
 
 
 
 
 
 
Πηγη:KRANOSGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: