Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

“Οι Αμερικανοί στέλνουν οπλική βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας παραβιάζοντας τη συμφωνία του ΝΑΤΟ”


“Οι ΗΠΑ έστειλαν όπλα στην τρομοκρατική οργάνωση YPG”, γράφει το δημοσίευμα



“Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν οπλική βοήθεια σε τρομοκρατικές οργανώσεις με το πρόσχημα  της καταπολέμησης του ‘Ισλαμικού κράτους’ [Daesh], αποστέλλονται αυτά στο κόμμα των Κούρδων της Συρίας, PYD,  που είναι παρακλάδι του PKK”, γράφει τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει:

Οι ΗΠΑ έχουν αναγκάσει το PKK να διευρύνει τις επιχειρήσεις του στη Συρία και να αποτελέσει μια σοβαρή απειλή για την Τουρκία.
‘Το PKK επιτίθεται εναντίον μέλους του ΝΑΤΟ- της Τουρκίας- με όπλα που παρέχονται από άλλο μέλος του ΝΑΤΟ, τις Ηνωμένες Πολιτείες,  ενώ η συμφωνία του ΝΑΤΟ υποχρεώνει τους συμμάχους να μην επιτίθεται εναντίον των μελών της’, σημειώνει το δημοσίευμα.
‘Οι τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία (εννοεί τους Κούρδους), που μάχονται κατά της τρομοκρατικής ομάδας του  Daesh, υποστηρίζονται από την Αμερική και την Ευρώπη.
 Τελικά, η προέκταση του PKK,  το οποίο πραγματοποιεί αιματηρές επιθέσεις στην Τουρκία,  είναι αυτή της ομάδας του YPG στη Συρία, που λαμβάνει τα αμερικανικά όπλα.
Περίπου 100 φορτηγά διεθνών μεταφορών (TIR) έχουν μπει στην περιοχή που ελέγχει το PYD/PKK σε δύο ξεχωριστές παραδόσεις, μία στις 15 Μαΐου και η άλλη στις 20 Μαΐου.
Τα φορτία των όπλων φορτώθηκαν στο Καμισλί για να παραδοθούν στους τρομοκράτες του YPG.
(ensonhaber.com)
US sent weapons to YPG terrorist organization

US sent weapons to YPG terrorist organization

US sent weapons to YPG terrorist organization

Δεν υπάρχουν σχόλια: