Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε στρατιωτική βοήθεια στη Σαουδική Αραβία- 750 εκατ. δολαρίων

(Ο τίτλος από το δημοσίευμα)

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε μια πιθανή στρατιωτική υποστήριξη για τη Σαουδική Αραβία ενός ποσού ύψους των $ 750 εκατομμυρίων, όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ‘regnum’.




Η χρηματοδότηση έχει ως στόχο τη συνέχιση της στρατιωτικής εκπαίδευσης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας καθώς και των άλλων κλάδων των ενόπλων δυνάμεων του Βασιλείου.


Η επιτροπή της στρατιωτικής συνεργασίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε ότι τα απαραίτητα έγγραφα για την ενημέρωση του Κογκρέσου για την επικείμενη συμφωνία εστάλησαν στις 2 Ιουνίου 2017.


Υπενθυμίζεται ότι οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία υπέγραψαν αμυντικές συμφωνίες συνολικού ύψους 110 δις δολαρίων, το Μάιο του τρέχοντος έτους.


Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον και το Ριάντ έχουν κάνει τη μεγαλύτερη συμφωνία στον τομέα της άμυνας στην ιστορία των ΗΠΑ.
(regnum.ru)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: