Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Στο σπίτι των Εφέδρων Αξιωματικών ο Αρχηγός ΓΕΣ
Στο σπίτι των Εφέδρων Αξιωματικών θα βρεθεί αύριο το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, αύριο το πρωί στις 8.30 ο Αντιστράτηγος Στεφανής θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), προκειμένου να συζητήσει από κοντά με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Ομοσπονδίας, θέματα που αφορούν την εφεδρεία.


Ήταν επιθυμία όπως μαθαίνουμε του ίδιου του Αρχηγού να βρεθεί στα γραφεία των Εφέδρων Αξιωματικών, τους οποίους στηρίζει σε όλες τους τις δραστηριότητες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι όχι μόνο φέτος ως Αρχηγός του ΓΕΣ, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια ως Διοικητής μονάδων και σχηματισμών σε όλους τους βαθμούς, ο Αντιστράτηγος Στεφανής ήταν στο πλευρό των Εφέδρων και των Εθνοφυλάκων.Η επίσκεψη η οποία δεν θα έχει μόνο εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, θα διαρκέσει όπως αναφέρουν πηγές στο kranosgr,  για πάνω από 3 ώρες.
 
 
Πηγη:kranosgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: