Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Οι επόπτες της Προεδρικής Φρουράς δροσίζουν τους Εύζωνες στο Σύνταγμα - ΦΩΤΟ αναγνώστηΚόκκινο θα χτυπήσει ο υδράργυρος μέχρι και την Κυριακή, φέρνοντας τη χώρα αντιμέτωπη με τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού.
Στα ηπειρωτικά της χώρας το θερμόμετρο θα φτάσει και τους 43 βαθμούς Κελσίου, με τους περισσότερους πολίτες να προσπαθούν να βρουν μία ανάσα δροσιάς ή λίγη σκιά για να καταπολεμήσουν την ανυπόφορη ζέστη.
Οι Εύζωνες που φρουρούν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έξω από τη Βουλή, στο Προεδρικό Μέγαρο και στην πύλη του στρατοπέδου της Προεδρικής Φρουράς στην Ηρώδου Αττικού, στέκουν αγέρωχοι, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οι επόπτες της Προεδρικής Φρουράς προσφέρουν νερό στους Εύζωνες που βρίσκονται μέσα στο φυλάκιο και τους σκουπίζουν τον ιδρώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: