Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ο Γκρούεφσκι ‘τους αγνοεί’ και πάει διακοπές


Μέσα στο ρυθμό των νέων ελιγμών των Σκοπιανών, με τη νέα κυβέρνηση των Σοσιαλδημοκρατών,  όσον αφορά  τις δηλώσεις περί ‘νέας βάσης’ για επίλυση της διαφωνίας του ονόματος με την Ελλάδα, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης,  του VMRO-DPMNE, και πρώην πρωθυπουργός, Νίκολα Γκρούεφσκι, επέλεξε τις …οικογενειακές του διακοπές.

Έτσι, ο Γκρούεφσκι μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους θα απουσιάσουν από τις δημόσιες υποθέσεις για ένα πενθήμερο, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «Vistina.».
«Πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για τη δέκατη επέτειο του γάμου τους, και, ίσως, αυτό το σύντομο ταξίδι, αποτελεί μια μικρή υπόσχεση στην οικογένειά του».
Το δημοσίευμα δεν αναφέρει, φυσικά,  την προτίμηση της χώρας -για διακοπές, από την οικογένεια Γκρούεφσκι. Είναι, πάντως, γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων  προτιμούσε,  τουλάχιστον μέχρι πέρσι, τη δυτική Τουρκία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: