Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Το Ιράν κτύπησε με βαλλιστικούς πυραύλους ισλαμιστές στην Συρία!

Πυραυλική επίθεση με μεσαίου βεληνεκούς βαλλιστικούς πυραύλους Shahab-3​ κατά ισλαμιστών στην Ανατολική Συρία και συγκεκριμένα στην επαρχή Ντέιρ αλ Ζορ εξαπέλυσε πριν λίγο το Ιράν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tasnin News.
Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια στρατιωτική ιστορία που αντάρτες ή καλύτερα τρομοκράτες, αφού οι ισλαμιστές στην Συρία απέχουν πολύ από τον όρο "αντάρτες", βάλλονται με βαλλιστικούς πυραύλους!
Η επίθεση έγινε ως αντίποινα για το τρομοκρατικό χτύπημα πριν από μερικές ημέρες στην Τεχεράνη από τον ισλαμικό-σουνιτικό σύνδεσμο του ISIS στην περιοχή της ιρανικής πρωτεύουσας.
Στην Ντέιρ αλ Ζορ επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα και ρωσικά μαχητικά κρούσης, ενώ μόλις χθες ανακοινώθηκε από το ρωσικό επιτελείο ότι έχουν εξολοθρευτεί τουλάχιστον 180 τζιχαντιστές, μεταξύ των οποίων και δύο διοικητές, ο ένας βελγικής και ο άλλος αιγυπτιακής καταγωγής.
Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τις δυτικές περιοχές του Ιράν και τις περιοχές Kermanshah και Kordestan.
Ομως πριν λίγο οι ΗΠΑ «απάντησαν» και κατέρριψε συριακό μαχητικό Su-22M4 κοντά στην Tabqa. Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από μαχητικό F/A-18 του αμερικανικού Ναυτικού.
Το Υπουργείο Άμυνας της Συρίας επιβεβαίωσε την κατάρριψη.

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο ειδήσεων, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, η επίθεση με τους βαλλιστικούς πυραύλους μέσης εμβέλειας είχε ως αποτέλεσμα την εξολόθρευση ικανού αριθμού τρομοκρατών.

 Πηγη:Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: