Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΚΟΣΜΟΣ :ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ Βίντεο: Ρωσικοί πύραυλοι cruise Kalibre κτύπησαν τους ισλαμιστές κοντά στην ΠαλμύραTo ρωσικό συμβατικό υποβρύχιο Krasnodar κλάσης Kilo και η φρεγάτα Admiral Essen, κλάσης Admiral Grigorovich εξαπέλυσαν από τη Μεσόγειο πλήγματα τα με πυραύλους κρουζ τύπου Kalibr κατά στόχων των δυνάμεων του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους» κοντά στην περιοχή της Παλμύρας.
 
Για το θέμα αυτό ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, από τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.
 
Για την επίθεση είχαν ειδοποιηθεί οι ΗΠΑ, η Τουρκία και το Ισραήλ. Η ρωσική ενέργεια αποσκοπούσε στο να πληγούν κατά την υποχώρησή τους ισλαμιστές μαχητές από τη Ράκα στην κατεύθυνση την Παλμύρα.
 
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εκτοξεύτηκαν τέσσερις πύραυλοι τύπου cruise εναντίον θέσεων του ISIS κοντά στην Παλμύρα.
 
Πρόκειται για εξοπλισμό και άνδρες που είχαν μεταφέρει οι τζιχαντιστές από τη Ράκκα προς ενίσχυση των θέσεών τους κοντά στην ιστορική πόλη σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
 
«Τα πλοία στοχοποίησαν μια περιοχή ανατολικά της Παλμύρας όπου οι ισλαμιστές είχαν μεταφέρει μεγάλες δυνάμεις και εξοπλισμό. Οι ισλαμιστές μετακινήθηκαν από τη Ράκκα. Όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν. ΗΠΑ-Τουρκία-Ισραήλ έλαβαν προειδοποίηση μέσω της κόκκινης γραμμής».
 
Δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.  


Πηγη:Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: