Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Συμφωνία πυραυλικής σύμπραξης Τουρκίας, Ιταλίας, Γαλλίας


«Μεταξύ Τουρκίας, Ιταλίας και Γαλλίας, συμφωνία πυραυλικής συνεργασίας!»



 Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φικρί Ισίκ, ανακοίνωσε την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας μεταξύ τουρκικών, γαλλικών και ιταλικών εταιρειών στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδίου της τουρκικής αεροπορίας και πυραυλικής άμυνας.

Ο Ισίκ συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η πρεσβεία της Γαλλίας για την Εθνική Ημέρα της Γαλλίας στην τουρκική πρωτεύουσα.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι πρόκειται «για μια επιχειρηματική συμμαχία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, όπου εκδηλώθηκε το κοινό ενδιαφέρον μεταξύ της κοινοπραξίας «Eurosam» και της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας για την από κοινού ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων αεροπορίας και πυραυλικής άμυνας».
Έτσι, οι τουρκικές, γαλλικές και ιταλικές εταιρείες σε αυτήν την επιχειρηματική ένωση θα εργασθούν για να καθορίσουν το σύστημα, σύμφωνα με τις ανάγκες των τριών χωρών».
Ο Ισίκ διευκρίνισε ότι η συμφωνία αυτή είναι διαφορετική από τη συμφωνία που έγινε με τη Ρωσία για το σύστημα αεράμυνας S-400, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
(haberturk.com)

Πηγη:
http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: