Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Υπουργός του Κοσσυφοπεδίου έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλβανού αρχιτρομοκράτη του ISIS


«Υπουργός του Κοσόβου εξέφρασε συλλυπητήρια στους γονείς του Λαβντρίμ  Μουχατζέρι»

Σάλος δημιουργήθηκε στα ΜΜΕ του Κοσόβου από την έκφραση των συλλυπητηρίων του υπουργού Υποδομών,  Λούφτι Ζάρκου,  στην οικογένεια του αρχιτρομοκράτη από το Κατσάνικ, Λαβντρίμ  Μουχατζέρι, αποκαλούμενου ως ‘χασάπη των Βαλκανίων’, γνωστός με το όνομα -στο Ισλαμικό κράτος- ως Αμπού Αμπντουλάχ αλ Κοσόβα...

Ο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών και Πολιτικής Ασφαλείας, Μπουρίμ Ραμαντάνι ζήτησε την παραίτηση του Ζάρκου από όλες τις πολιτικές θέσεις που κατέχει στο Κοσσυφοπέδιο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενέργεια αυτή του υπουργού είναι ένα λάθος βήμα, καθώς η συμπεριφορά του βρίσκεται ενάντια στη στρατηγική του Κοσσυφοπεδίου και βαίνει εις βάρος του Κοσσυφοπεδίου.
Ο Ραμαντάνι χαιρέτισε, επίσης, την απόφαση της Ισλαμικής Κοινότητας του Κοσσυφοπεδίου, για την απομάκρυνση του προέδρου της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας στην Κατσάνικ, Φλορίμ Νεζιράι, λόγω της «λανθασμένης συμπεριφοράς του για το θάνατο του Μουχατζέρι».
Σημειώνεται, ότι ο Νεζιράι ανακοίνωσε στο Τζαμί την είδηση του θανάτου του Λαβντρίμ  Μουχατζέρι στη Συρία και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της οικογένειάς του για να τους συλλυπηθεί.
Η συμπεριφορά αυτή αξιωματούχων καθώς και θρησκευτικών ηγετών προς έναν αιμοδιψή αρχιτρομοκράτη του ‘Ισλαμικού κράτους’, καταδεικνύει τις βαθιές σχέσεις των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου με τον θρησκευτικό φανατισμό και την τρομοκρατία.
(sitel.com)

Πηγη:
http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: