Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Oι Αμερικανοί «τύφλωσαν» τους Τούρκους στην Κύπρο - «Μείνετε μακριά από την γεώτρηση»



 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος




 Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «George H.W.Bush» ανέλαβε και αυτό την προστασία της γεώτρησης της TOTAL και μπλόκαρε τις συχνότητες των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τα οποία πετούσαν πολύ κοντά στο «West Capella»!
Το μήνυμα ήταν σαφές: «Μείνετε μακριά από την γεώτρηση της TOTAL».
Ειδικότερα μετά την αγορά από τους Τούρκους των ρωσικών S-400 η Ουάσιγκτον έχει πλέον πολύ άγριες διαθέσεις απέναντι στην Άγκυρα και θα προχωρήσει πολλούς σχεδιασμούς που αντιβαίνουν στα τουρκικά συμφέροντα.
Έχουμε επανειλημμένα τονίσει στο pronews.gr ότι όλοι θέλουν την Τουρκία κοντά αλλά χωρίς τον Ρ.Τ.Ερντογάν. Εάν το κεμαλικό καθεστώς κυριαρχούσε στην Τουρκία ακόμα, τα πράγματα σήμερα θα ήταν αρνητικώς διαφορετικά για Ελλάδα και Κύπρο. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν εάν δεν υπήρχε θα έπρεπε να εφευρεθεί.
Το αμερικανικό σκάφος και η ομάδα μάχης του βρίσκονται πολύ κοντά στη γεώτρηση που πραγματοποιεί στην κυπριακή ΑΟΖ το πλωτό γεωτρύπανο 
Οι Δυτικοί με κάθε τρόπο δείχνουν στην Άγκυρα ότι δεν είναι σε θέση να επέμβει κατά της γεώτρησης
Σημειώνεται πως το αεροπλανοφόρο και τα συνοδευτικά του σκάφη βρίσκονταν νότια του Οικοπέδου 11 της κυπριακής ΑΟΖ ήδη από μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι γεωτρήσεις.
Το πιο σύγχρονο σκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών αριθμεί σχεδόν 5.000 άτομα πλήρωμα. 
Μεταφέρει τον υπέρογκο αριθμό των 90 μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων.


Πηγη:Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: