Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Σκόπια: Συνελήφθη μεθυσμένος υπάλληλος της Υπηρεσίας Πληροφοριών στο γήπεδο

«Υπάλληλος της Υπηρεσίας Πληροφοριών συνελήφθη στο Στάδιο βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ», γράφει το δημοσίευμα και στη φωτό ο υπάλληλος με τον πρόεδρο των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβάνοφ

Ο 25χρονος Μπλακόιτσε Ριστόφσκι (Благојче Ристовски), υπάλληλος της Υπηρεσίας Πληροφοριών συνελήφθη χθες, πριν από την έναρξη του ‘Σούπερ Καπ’,  από αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο στους εισερχόμενους στο γήπεδο.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ριστόφσκι ήρθε σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς λόγω του εμπεριστατωμένου  ελέγχου  και της καθυστέρησης,  για να περάσει στο εσωτερικό του γηπέδου.
Μάλιστα, έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό προέβαινε σε έλεγχο για να εισέλθει στο γήπεδο.
Αστυνομικές  πηγές αναφέρουν ότι στο επεισόδιο κατέφθασαν και άλλοι αστυνομικοί στους οποίους έδειξε την υπηρεσιακή του ταυτότητα, ότι ήταν, δηλαδή, υπάλληλος της Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Λόγω της αντίστασης που προέβαλε συνελήφθη και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Κίσελα Βόντα, όπου σε έλεγχο που του έγινε αποδείχθηκε ότι είχε  αρκετή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.
Ο δημόσιος εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του γιατί παρεμπόδισε έναν κρατικό υπάλληλο να εκτελέσει το καθήκον του, σημειώνει το δημοσίευμα.
 (makfax.com)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: