Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ! Τώρα οι Τούρκοι απειλούν με πόλεμο την Ευρώπη

kataktisi
Στην Τουρκία τα “τσιράκια” του Ερντογάν έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα και τη λογική. Η φιλοκυβερνητική
εφημερίδα Yeni Söz δήλωσε γράφει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της ότι “η Τουρκία μπορεί να κατακτήσει την Ευρώπη μέσα σε τρεις ημέρες” !!!
Με βάση την πρόβλεψη ότι η Τουρκία θα γίνει υπερδύναμη -την είχε κάνει πέρυσι ο Τζορτζ Φρίντμαν, ιδρυτής του φιλοτουρκικού Stratfor- η εφημερίδα που στηρίζει Ερντογάν γράφει:
“Ο Φρίντμαν είπε ότι οι Τούρκοι μπορούν να νικήσουν τους Γερμανούς και τους Γάλλους, σ΄ ένα απόγευμα… Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το διεθνές ερευνητικό κέντρο Gallup με το ερώτημα «θα πολεμούσατε για τη χώρα σας;»,προέκυψε ότι οι πολίτες της Ευρώπης έχουν ήδη τις λευκές σημαίες τους έτοιμες για να τις κυματίσουν σε περίπτωση πολέμου. Στη Γερμανία, το 18% των ανθρώπων λένε ότι «θα πολεμήσω για τη Γερμανία». 21% των Γάλλων επίσης λένε ναι, το 27% των Άγγλων, το 21% των Ισπανών και το 20% των Ιταλών είπαν ότι θα πολεμούσαν για τη χώρα τους » .
“Σύμφωνα με αυτά τα αποτελέσματα, αν ξεκινήσουμε εκστρατεία το πρωί, μπορούμε να κάνουμε τις βραδινές προσευχές μας στο Bellevue Palace! Λαμβάνοντας υπόψη την πραγματικότητα της 15ης Ιουλίου [η ημέρα μιας απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία], θα είχαμε τη Ρώμη τη δεύτερη μέρα “, καταλήγει το γραφικό άρθρο.
Σ΄ ότι αφορά τις προβλέψεις του κ.Φρίντμαν θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις απόψεις του,μετά από το κάζο των “πανίσχυρων τουρκικών ΕΔ” στη Συρία… Είναι το πιο πρόσφατο τεστ που έχουν περάσει…
Σ΄ ότι αφορά στη δημοσκόπηση, δεν έχουμε στοιχεία για την Ελλάδα…
 
Πηγη:taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: