Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Κιλισντάρογλου στο γερμανικό ‘Focus’: Κανείς δεν είναι ασφαλής στην Τουρκία



Ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP),  σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Focus’ είπε ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για τη ζωή ή την περιουσία στην Τουρκία. Ο Κιλισντάρογλου προειδοποίησε τους Γερμανούς τουρίστες όσον αφορά την Τουρκία, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Ο επικεφαλής του CHP μιλώντας στο δημοσιογράφο Frank Nordhausen, επέκρινε τη σημερινή Τουρκία λέγοντας ότι ούτε η ζωή ούτε η περιουσία είναι εξασφαλισμένη στη χώρα.
«Σύμφωνα με την άποψη της κοινής γνώμης, το 90 τοις εκατό των Γερμανών δεν θέλουν να ταξιδεύσουν στην Τουρκία, διότι  φοβούνται ότι θα συλληφθούν λόγω λάθους», είπε ο Γερμανός δημοσιογράφος.
«Δυστυχώς, πρέπει να παραδεχθώ ότι ένα τέτοιο περιβάλλον υπάρχει πραγματικά εδώ και πολύ καιρό,  και λέω ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ασφάλειας για κανένα στην Τουρκία, ούτε για τη ζωή σας ούτε για τα υπάρχοντά σας. Το κράτος, βέβαια, λαμβάνει προφυλάξεις εναντίον της προπαγάνδας των τρομοκρατικών οργανώσεων και ζούμε σε μια θλιβερή περίοδο.
Για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, η Τουρκία πρέπει να επιστρέψει επειγόντως στην ομαλότητα και τη δημοκρατία», τόνισε ο Κιλισντάρογλου.
Ο ίδιος πρόσθεσε: 
«Θα συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις που είναι υπέρ της δημοκρατίας για να απομακρύνουμε τον Ερντογάν από την εξουσία», δήλωσε ο ηγέτης του CHP, ο οποίος δήλωσε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για την ανατροπή του Ερντογάν  στις εκλογές του 2019.
(haberler.com)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: