Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Το Πακιστάν ενισχύει την οικονομία της Τουρκίας- αγοράζει 30 ελικόπτερα T129 ATAK






Το Πακιστάν συνήψε συμφωνία για την απόκτηση 30 ελικοπτέρων επίθεσης  «T129 ATAK» από την τουρκική αεροπορική και διαστημική βιομηχανία

Λόγω των νέων τουρκικών ελικοπτέρων «T129» καθώς και αμερικανικά Bell AH-1Z Viper, το Πακιστάν ελπίζει να ενισχύσει τον στόλο των  μαχητικών αεροσκαφών  του που αποτελείται  από ρωσικά Mi-35 και αμερικανικά AH-1 Cobra, όπως αναφέρει το πρακτορείο Tass.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του Tass η  Τουρκία κατασκευάζει τα T129 ως  μια εξαιρετικά αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα ελικόπτερα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και τη Ρωσία.
Ωστόσο, μόνο το Πακιστάν και το Μπαχρέιν έχουν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον σε αυτόν τον  πολεμικό εξοπλισμό μέχρι στιγμής.
Γεγονός όμως είναι ότι η αγορά του Πακιστάν θα ενισχύσει την τουρκική βιομηχανία, αφού δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν άλλοι πελάτες, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επίσημες ενδείξεις για το θέμα αυτό, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.
Δεν έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες παράδοσης των T129 στο Πακιστάν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: