Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Θρήνος στη Γάζα: Συνεχίζουν τις αναταραχές οι Παλαιστίνιοι - Ανταποδίδει με πυρά το Ισραήλ





Πολεμικό σκηνικό στην Λωρίδα της Γάζας. Οργισμένοι διαδηλωτές στην κηδεία των 60 Παλαιστινίων προκάλεσαν αναταραχές. Νέα πυρά εξαπέλυσε ο Ισραηλινός στρατός. Αναβρασμός και στη Δυτική όχθη

Νέες ταραχές προκλήθηκαν στην Λωρίδα της Γάζας αλλά και στην Δυτική Όχθη, με τους Ισραηλινούς για μια ακόμα ημέρα να ανοίγουν πυρ. Μια λαοθάλασσα συμμετείχε στην κηδεία των 60 Παλαιστινίων που δολοφονήθηκαν την Δευτέρα (14.05.2018), την στιγμή η Ιβάνκα Τραμπ και ο Πρόερδος Νετανιάχου εγκαινίαζαν την νέα πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Η κηδεία έγινε μια οργισμένη «θάλασσα» διαδηλωτών εναντίων των δολοφονιών από τον ισραηλινό στρατό και στις πρακτικές των ΗΠΑ οι οποίες έβαλαν μπουρλότο στην Μέση Ανατολή με την απόφαση να μεταφέρουν την πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Σήμερα σκοτώθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι 12. Πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα, που ονομαζόταν Νασέρ Γκοράμπ. Ακόμα 33 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Δυτική Όχθη από εισπνοή μεγάλης ποσότητας δακρυγόνων, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 45.

Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει για τους νεκρούς, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και μικρά παιδιά. Το ένα από αυτά αναγνωρίστηκε από το υπουργείο Υγείας. Ήταν ενα μωρό ονόματι Λέιλα αλ Γαντούρ. Ήταν μόλις οκτώ μηνών.












Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: