Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Eκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος - Συζητήθηκαν τα ελληνοτουρκικά και οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις








Eκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος οδεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά το συμβάν με τον Τούρκο κρατικό υπάλληλο  που συνελήφθη στις Καστανιές του Έβρου από στρατιωτικό περίπολο.
Να σημειωθεί πως το σενάριο της προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών εντός του καλοκαιριού και πριν τον Αύγουστο παίζει το τελευταίο 48ωρο πολύ δυνατά στα δημοσιογραφικά  γραφεία.
Βέβαια κύκλοι του ΥΠΕΘΑ επιχειρώντας να χαμηλώσουν τις προσδοκίες της αιφνιδιαστικής αυτής συνάντησης κάνουν λόγο για "προκαθορισμένο ραντεβού".
Αύριο πάντως ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην  130 ΣΜ στη Λήμνο, όπου θα επισκεφθεί  μονάδα readiness με αεροσκάφη επιφυλακής που βρίσκεται εκεί.
Τελικά, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, συζητήθηκαν όλα: Και τα ελληνοτουρκικά και οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. 
Συγκεκριμένα στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της σύλληψης Τούρκου πολίτη στις Καστανιές Έβρου, καθώς και οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.
Έγινε, γενικά, μία αποτίμηση της στάσης της Τουρκίας έως τώρα, ενώ συζητήθηκε και το τι βήματα θα γίνουν από δω και στο εξής.
Στο Αυτόφωρο, πάντως, θα οδηγηθεί την Πέμπτη ο Τούρκος Μουσά Αλερίκ με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα ενώ ερευνάται ακόμη και η κατηγορία της αντίστασης κατά των αρχών.
Για την ώρα έχει οδηγηθεί στα κρατητήρια Ορεστιάδας.



Πηγη:Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: