Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Πυραυλική επίθεση που θα πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν σε απάντηση των επιθέσεων στα μεσα Απριλίου ετοιμάζει το Ιράν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην Jerusalem Post πηγή του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας.
Στέλεχος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων είχε αποκαλύψει στους New York Times ότι το Ισραήλ ήταν ίσω από τις πυραυλικές επιθέσεις σε θέσεις των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία.
Μετά την εκδήλωση των επιθέσεων αυτών, στις οποίες σκοτώθηκαν αρκετοί Ιρανοί στρατιωτικοί ο Ali Akbar Velayati σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν Ali Khamenei, είχε προειδοποιήσει να αναμένει απάντηση από το Ιράν στις πρόσφατες επιθέσεις καθώς αυτές δε θα έμεναν αναπάντητες.
Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα η στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ θεωρεί το ενδεχόμενο αυτό πολύ πιθανό αναμένοντας επιθέσεις είτε με οπλισμένα drones είτε με βαλλιστικούς πυραύλους  από το έδαφος της Συρίας.
Σε αυτή την περίπτωση το Τελ Αβιβ έχει προειδοποιήσει από την πλευρά του ότι θα κτυπήσει στο έδαφος του Ιράν.




ISRAEL: Military officials warn of imminent Iranian missile strike on Israel. Iran will target military bases in north, not civilian targets.



אנחנו נחושים לבלום את התוקפנות האיראנית נגדנו באיבה, גם אם הדבר יהיה כרוך במאבק





: Πηγη

 Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: