Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

KADEX 2018: Επικοινωνιακός παροξυσμός της Άγκυρας

 Άνευ ορίων τουρκικός επικοινωνιακός παροξυσμός για την συμμετοχή των εγχώριων Τουρκικών αμυντικών βιομηχανιών στην διεθνή έκθεση KADEX 2018, την ώρα που ο έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν. 

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν πραγματοποιεί από αύριο μέχρι και την 25η Μαΐου ο Υπουργός Άμυνας κ Πάνος Καμένος, την ίδια περίοδο που η χώρα αυτή διοργανώνει Έκθεση οπλικών συστημάτων και διαστημικών τεχνολογιών - την KADEX 2018.

Την ίδια στιγμή τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επιδίδονται σε επικοινωνιακό παροξυσμό, προβάλλοντας την τεράστια συμμετοχή της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας στην διεθνή έκθεση.

Ο τουρκικός τύπος με σειρά δημοσιευμάτων έχει αναγάγει την συμμετοχή των τουρκικών βιομηχανιών στην διεθνή έκθεση σε μείζον θέμα, ισχυριζόμενος ότι η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος εκθέτης στην διοργάνωση με παρουσία 22 Τουρκικών εταιριών και θεσμών, οι οποίοι συμμετέχουν στην KADEX 2018, μεταξύ των οποίων είναι και οι: ASELSAN, HAVELSAN, OTOKAR, BMC, İŞBİR, STM και TAI.


Φωτογραφίες και βίντεο από την τουρκική αποστολή στην έκθεση KADEX 2018 έχουν πλημμυρίσει τα τουρκικά ιστολόγια.
 
 
 
 Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: