Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός διαψεύδει ότι αγόρασε νησί στην Ελλάδα


«Δεν υπάρχει τίποτε που να κρύβεται από τις δραστηριότητές μου», δήλωσε κατηγορηματικά  ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, πριν από τη σημερινή  κυβερνητική συνεδρίαση,  απαντώντας ουσιαστικά σε ένα κύριο θέμα της βουλγαρικής «Νόβα Τηλεόραση», σε εκπομπή της οποίας  αναφέρθηκε   ότι  ο πρωθυπουργός αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, όπως σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

 Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο πρωθυπουργός «εξερράγη» αποκαλώντας τους συντάκτες των δημοσιευμάτων αυτών  ως  «κίτρινο Τύπο και  ψευδείς δημοσιογράφους».
Μάλιστα, χθες η τηλεόραση  της ‘Νόβα Τελεβίζιγια» δεν μετέδωσε το προγραμματισμένο  επεισόδιο της εκπομπής  «γιατί δεν πληροί τα πρότυπα της αντικειμενικότητας, της αλήθειας και της ισορροπίας».
Σήμερα ο Μπορίσοφ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην εμπλέκουν το όνομά του με τις ψευδείς ειδήσεις:
«Παρακαλώ, κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε, γράψτε ό, τι θέλετε, αλλά μην εμπλέκετε το όνομά μου. Είναι άδικο, δεν είναι δίκαιο να γίνεται αναφορά του ονόματός μου. Η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα φανεί»,  δήλωσε ο Μπορίσοφ καλώντας τους συντάκτες των εφημερίδων να διερευνούν αυτά που γράφουν.
«Υπάρχουν εξαιρετικοί ερευνητικοί  δημοσιογράφοι, ας πάνε να ελέγξουν, και εάν βρούνε μια αλήθεια, εγώ θα παραιτηθώ»,είπε ο Μπορίσοφ, προσθέτοντας:
«Αλλά, μην έχετε τέτοιο μένος εναντίον μου! Δεν έχω τίποτε να κρύψω από τις δραστηριότητές μου. Η οικογένειά μου τα γνωρίζει», δήλωσε ο Μπορίσοφ, σύμφωνα με το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: