Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Αλβανία: Ο Μπερίσα καλεί σε επαγρύπνηση τους Αλβανούς για τη συμφωνία με την Ελλάδα


Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, συνεχίζει τις παρεμβάσεις του με μηνύματά του, στη σελίδα του, στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ακολουθώντας μια σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή κατά της κυβέρνησης του Έντι Ράμα, προσπαθεί να περάσει την ιδέα της ‘παραχώρησης’ στην Ελλάδα, αλβανικών θαλάσσιων περιοχών που ‘κρύβουν αμέτρητη ποσότητα πετρελαίου’.

Οι παρεμβάσεις τους αυτές, παρουσιάζονται, απλόχερα από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
«Ο Σαλί Μπερίσα ανέφερε ότι η Μίμη Κοδέλι διέκοψε σήμερα (χθες) την Επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής,  αποτρέποντας έτσι τους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τον υπουργό  Εξωτερικών  Ντιτμίρ Μπουσάτι, σχετικά με τη συμφωνία των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα», γράφει το δημοσίευμα.
Στο κείμενο του, ο Μπερίσα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι η κυβέρνηση φοβάται τη διαφάνεια και ότι πωλεί θαλάσσια οικόπεδα στην Ελλάδα. 
Επαναλαμβάνει, μάλιστα, όσα δημοσιεύσαμε πρόσφατα για τις αντιδράσεις του και καλεί, τέλος,  τους Αλβανούς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να δώσουν ένα τέλος που αξίζει στην κυβέρνηση Έντι Ράμα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: