Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

H γραμματέας των Αλβανοτσάμηδων απαντά στον Πάνο Καμμένο .......!!!


Η Μεσίλα Ντόντα χαρακτηρίζει τον υπουργό Άμυνας ως ‘derr’...

Η Μεσίλα Ντόντα, γενική γραμματέας του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, δεν άφησε αναπάντητες τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος με μια υπεροπτική γλώσσα, χαρακτηριστική του χονδρού εαυτού του δήλωσε ότι οι τσάμηδες είναι εγκληματίες πολέμου, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τη δήλωση της γενικού γραμματέα του PDIU, Μεσίλα Ντόντα:
Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εμφανίσθηκε σήμερα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης εξαιρετικά ευχαριστημένος από τη συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας.
Αφού έβγαλε τη στρατιωτική στολή,  που χωρίς ντροπή  είχε φορέσει πριν από δύο χρόνια στα νότια σύνορά μας, βγαίνει τώρα σαν ένας ευτυχισμένος και χαρούμενος χοίρος και δηλώνει ότι πήραμε από τη συμφωνία με την Αλβανία ό, τι θέλαμε και ότι «οι τσάμηδες είναι εγκληματίες πολέμου που συνεργάσθηκαν με τους Ναζί και δεν θα διαπραγματευθούμε με τους εγκληματίες».
Ο Καμμένος είναι ο τελευταίος πολιτικός που πρέπει να μιλά για συνεργάτες και εγκληματίες γιατί είναι ο τυπικός εκπρόσωπος του υπερεθνικιστή, απόγονος του πνευματικού του πατέρα, του εγκληματία Ναπολέοντα Ζέρβα. 
 Δεν ξέρω τι άλλαξε από την τελευταία εμφάνιση των αρμάτων μάχης στα σύνορά μας, από αυτήν την αδιανόητη πράξη μεταξύ των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, αλλά πρέπει να θυμηθώ κάποιες φωτογραφίες του προκατόχου στο υπουργικό συμβούλιο και του πρώην πρωθυπουργού του με τους Ναζί και τους εγκληματίες.
Από αυτές θα μάθουμε ποιοι είναι οι εγκληματίες και ποιοι θα θύματα…
Πηγη: http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: