Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Σχόλια για την απουσία Βαγγέλη Ντούλε από το Δημοκρατικό Κόμμα


Φωτο shqiptarja

Λίγες ημέρες μετά την ένταξη του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων στο συνασπισμό του Δημοκρατικού Κόμματος, ο επικεφαλής του PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι, κάθισε στα δεξιά του Λουλζίμ Μπάσα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Αυλώνα (Vlorë).

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν  την απουσία του επικεφαλής του Κόμματος της Ένωσης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, και σχολιάζουν ότι αυτή οφείλεται στην παρουσία του επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων στη συνάντηση.
«Πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε (ο Ντούλες)  επειγόντως με τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα. Δεν έγινε γνωστό, εάν τέθηκαν προϋποθέσεις, από τον επικεφαλής του ΚΕΑΔ, αλλά γνωρίζουμε ότι σε καμία από τις συναντήσεις που έγιναν σε διάφορες πόλεις δεν συμμετείχε.
Τώρα, η απουσία του κατά τη συνεδρίαση στον Αυλώνα, ήταν αισθητή, γιατί  στην περιοχή αυτή εκλέγεται βουλευτής», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: