Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

…και η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας στα Σκόπια



«Είμαι πεπεισμένη ότι το δημοψήφισμα θα είναι επιτυχές και ότι είστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λέιεν, κατά την επίσημη επίσκεψή της στη ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’, σημειώνουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι η πρώτη επίσκεψη Γερμανίδας υπουργού Άμυνας  εδώ και 11 χρόνια στα Σκόπια, μετά από τις επισκέψεις της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και του επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.
 Η Ντερ Λέιεν έστειλε ένα ‘ισχυρό μήνυμα φιλίας από τη χώρα της  και ένα μήνυμα ότι το δημοψήφισμα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να την χρησιμοποιήσουν οι πολίτες’.
«Από τη Γερμανία θα έχουμε σοβαρή υποστήριξη σε μια εποχή που οι περισσότεροι χρειάζονται», δήλωσε η υπουργός Άμυνας της πΓΔ και αναπληρώτρια πρωθυπουργός, Σεκερίνσκα, η οποία πρόσθεσε ότι πιστεύει στην επιτυχία του δημοψηφίσματος γιατί η χώρα ήδη προετοιμάζεται για τις ενταξιακές συνομιλίες με το ΝΑΤΟ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: