Σελίδες

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Συναντήθηκε ο Πρωθυπουργος με τον Πρόεδρο των Σκοπίων στο Λονδίνο; Και τι συζήτησαν;

Η φωτογραφία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρόεδρου των Σκοπίων, που δημοσιεύεται στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης, είναι από παλαιότερη συνάντηση στο Παρίσι, στις 30 Νοεεμβρίου το 2015. Ανήκει στο MIA.Η φωτογραφία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρόεδρου των Σκοπίων, που δημοσιεύεται στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης, είναι από παλαιότερη συνάντηση στο Παρίσι, στις 30 Νοεεμβρίου το 2015. Ανήκει στο MIA.
Τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβανόφ συναντήθηκαν στο Λονδίνο και μίλησαν για το θέμα της ονομασίας, όπως και για την προσφυγική κρίση.
Όπως είναι γνωστό, οι Σκοπιανοι εχουν επιβάλει αυστηρό περιορισμό σε όσους πρόσφυγες περνούν τα σύνορα, εξυπηρετωντας τους κεντροευρωπαίους που θελουν να “μεταφέρουν” τα συνορα της Ευρωπης στα συνορα των Σκοπίων με την Ελλαδα. Επίσης, οι γείτονες επιδιώκουν μεσω της υποτιθέμενης συνεργασιας των αστυνομικων και τελωνειακων αρχων των δυο χωρών να παρακαμψουν και να βαλουν στο ψυγειο το θεμα της ονομασίας.
Εγινε η συνάντηση όπως υποστηρίζουν οι Σκοπιανοί; ‘Η πρόκειται για σκοπιανή παραπληροφόρηση και προπαγάνδα; ‘Η ήταν μία συνομιλία στο πόδι, που οι Σκοπιανοί παρουσιάζουν ως συνάντηση;
Οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν ΕΔΩ χθες Πέμπτη, στις 5:28 το απόγευμα:  http://www.mia.mk/en/Inside/RenderSingleNews/289/133016502
TSIPRAS-IVANOF-SKOPIA04
Τη φωτογραφία, που είναι από παλαιότερη συνάντηση στο Παρίσι, στις 30 Νοεμβρίου 2015, πήραμε από την ιστοσελίδα: http://www.independent.mk/articles/24897/Ivanov-Tsipras+Confidence+Building+Measures+Require+Dialogue


Πηγη:Mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου