Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ Ισλαμιστές πάσχουν από «κατάθλιψη» και διαπράττουν «εγκλήματα πάθους»






του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μετά από σωρεία αιματηρών επιθέσεων και περιστατικών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που καταδεικνύουν καταρρέουσες πολυπολιτισμικές κοινωνίες έχοντας πλέον βρεθεί κυβερνήσεις και δυτικά ΜΜΕ σε πολύ δύσκολη θέση για να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα πλέον έχουν υιοθετήσει μια νέα επικίνδυνη στάση και σε κάθε καινούριο βίαιο γεγονός που εμπλέκει ισλαμιστές «πρόσφυγες» ή «μετανάστες» πάση θυσία αποσυνδέεται από την τρομοκρατία και τις διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις τύπου ISIS και αποδίδεται σε κατάθλιψη του δράστη ή σε έγκλημα πάθους!
 
Έτσι στο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγο στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας όπου Σύρος «πρόσφυγας» που έχει αιτηθεί άσυλο από το γερμανικό κρατος και σκότωσε δημοσίως έγγυο γυναίκα στον δρόμο με ματσέτα, οι γερμανικές Αρχές βρήκαν τον τρόπο να στρέψουν αλλού την προσοχή και να προστατέψουν την Α.Μέρκελ για την αποτυχημένη πολιτική της, λέγοντας ότι ο δράστης έκανε «έγκλημα πάθους»!
 
«Οταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.
 
Ακόμα και έτσι να είναι δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι γηγενείς πληθυσμοί δεν συνηθίζουν να κυνηγούν τις γυναίκες στον δρόμο για να τις σκοτώνουν.
 
Μόλις χθες βγήκε ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ και είπε ότι ο Γερμανοιρανός νέος που αιματοκύλισε το Μόνχο είχε ασπαστεί τον Χριστιανισμό σε μια προσπάθεια να φανεί ότι το χριστιανικό θρήσκευμα δημουργεί εξτρεμιστές όπως και ο Ισλαμισμός.
 
Είπε μάλιστα ότι ήταν θαυμαστής του Μπρέιβικ. Μόνο που ο Μπρέιβικ ΔΕΝ ήταν Χριστιανός αλλά πίστευε στους αρχαίους γερμανικούς θεούς, στην Άσγκαρντ και στην Βαλχάλα.
 
«Η χθεσινή επίθεση που αιματοκύλισε το Μόναχο διαπράχθηκε από έναν νεαρό μανιακό που έπασχε από ψυχιατρική διαταραχή, δεν είχε καμία σχέση με τη τζιχαντιστική δράση και θέλησε να κάνει μία σύνδεση με τη σφαγή που διαπράχθηκε ακριβώς πέντε χρόνια πριν στη Νορβηγία από τον Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ.» προσπαθεί να μας πείσει ο Ντε Μεζιέρ. 
 
Ο δράστης της επίθεσης υπήρξε κατά το παρελθόν θύμα bullying από συνομηλίκους του, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.
 
«Εκκινούμε από τη αρχή ότι πρόκειται για μία κλασική ενέργεια μανιακού, που καταλήφθηκε από αμόκ και ενήργησε «χωρίς πολιτικά κίνητρα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας του Μονάχου Τόμας Στάινκραους-Κοχ.
 
«Δεν υπάρχει απολύτως καμία σχέση με το Ισλαμικό Κράτος», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας του Μονάχου Χουμπέρτους Αντρέ.
 
Δηλαδή ο Γερμανοιρανός είχε κατάθλιψη! Και απλά πήρε το όπλο του! 
 
Μόλις πριν πέντε ημέρες Αφγανός 17 ετών επιτέθηκε με μαχαίρι και τσεκούρι, σε επιβάτες του περιφερειακού τρένου στην περιοχή του Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία.
 
Επρόκειτο για άτομο που έφθασε στην Γερμανία ως ασυνόδευτος πρόσφυγας! Σύμφωνα με την αστυνομία, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.
 
Από τα περίπου 21 άτομα στα οποία επιτέθηκε ο 17χρονος Αφγανός, σοβαρά τραυματισμένα είναι τα τρία. Δύο θύματα της επίθεσης βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση
 
«Έχουμε πολλούς σοβαρά τραυματίες από την επίθεση—πέντε συνολικά—και δύο θύματα βρίσκονται σε κατάσταση που απειλείται η ζωή τους», δήλωσε στις 19 Ιουλίου αξιωματικός της Αστυνομίας.
 
Επειτα από έρευνα που έγινε στο δωμάτιό του δράστη, βρέθηκε μια σημαία του ISIS, η οποία ήταν χειροποίητη. Ο 17χρονος τραυμάτισε μεταξύ άλλων τέσσερις πολίτες Χονγκ Κονγκ, οι τρεις εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ίσως για αυτό και δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία τα γερμανικά ΜΜΕ και αποκάλυψαν την αλήθεια διότι απλούστατα θα την έλεγαν οι Κινέζοι. Εκεί δεν τους έπαιρνε να «στρογγυλέψουν» την αλήθεια
 
Σύμφωνα με τις αναφορές φώναζε «Allahu akbar» (σ.σ.: ο Θεός είναι μεγάλος).
 
Μην ξεχνάμε ότι η γερμανική Αστυνομία προσπαθούσε να αποκρύψει τα αλλεπάλληλα περιστατικά βιασμών στην Κολωνία....την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οπότε έχει καλό ιστορικό «στρογγυλέματος»
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Βρετανία υπάρχει εκενυρισμός για «αργή» ανταπόκριση του περιστατικού με τον Σύρο με την ματσέτα από το BBC και άλλα ΜΜΕ καθώς το αναφέραν αρκετή ώρα αργότερα από το συμβάν
 









 
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Επειδή θα έρθουν πολλά ακόμα τέτοια περιστατικά (δεν είναι μόνο ζήτημα τρομοκρατίας, ο ισλαμιστής έχει έναν συκγκριμένο βίαιο τρόπο σκέψης που να τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να κυνηγάει δημοσίως μια γυναίκα στον δρόμο και να την φονεύει με μια ματσέτα) ήδη από τώρα διαφάινεται η τάση αυτά να υποβαθμισθούν. Και το οδηγό του «θανάτου» στην Νίκαια της Γαλλία, τον έβγαλαν ότι πάσχει από κατάθλιψη και αυτόν.
 
Θέλουν να απεμπλακούν από ισλαμιστικές οργανώσεις και να αρχίσουν να θεωρούνται απλά εγκλήματα του ποινικού κώδικα. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Οι ευρωπαϊκοί ποινικοί κώδικες δεν έχουν φτιαχτεί για να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά.
 
Οπότε για αυτό πρέπει το κοινό να πεισθεί ότι έχουμε να κάνουμε με ισλαμιστές που πάσχουν από κατάθλιψη, κάτι σαν το «γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσεως» του Πέντρο Αλμοδοβάρ, δηλαδή.
 
 
Πηγη:Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: