Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Τουρκικές Εκλογές: «Οποιαδήποτε ομαλή εξέλιξη θα είναι έκπληξη»! Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος







 Οι εκλογές στην Τουρκία παρακολουθούνται με  αγωνία όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αμερικανοί, Ευρωπαίοι αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές του πλανήτη αναμένουν το αποτέλεσμα και ανησυχούν για όσα ενδέχεται να συμβούν μετά από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας των Τούρκων ψηφοφόρων.

Προφανώς εμείς στην Ελλάδα έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και θα επιμείνουμε ότι αυτό που θα πρέπει πρωτίστως να μας απασχολεί είναι τι κάνουμε εμείς για να αντιμετωπίσουμε την επιθετική Τουρκία.

Δεν υπάρχει νομίζουμε καλύτερος καλεσμένος σε μία εκπομπή για τις τουρκικές εκλογές από τον Δρ Δημήτρη Σταθακόπουλο. Έχει αφιερώσει ατελείωτα χρόνια μελέτης, έρευνας και ανάλυσης για την Τουρκία, την πολιτική της σκέψη και τον τρόπο που οι γείτονες σκέφτονται και δρουν. Ο κ. Σταθακόπουλος μιλά στο militaire channel λίγες ώρες πριν οι κάλπες «μιλήσουν».

Όπως έχει αναφέρει και σε άρθρα του ο Ερντογάν «ακόμη κι αν ηττηθεί δεν είναι διατεθειμένος να χάσει».



Πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: