Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ημερίδα του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας

Ο Σύνδεσμος Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ειδικών Δυνάμεων με θέμα: «Κύπρος 1974. Επιχειρήσεις Δυνάμεων Καταδρομών κατά του ΑΤΤΙΛΑ» που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, από ώρα 09:00 έως 14:00.
Η παρουσίαση των επιχειρήσεων των Μοιρών Καταδρομών Κύπρου και της Α΄ Μοίρας Καταδρομών, θα γίνει από πολεμιστές, Διοικητές Μονάδων και τμημάτων Καταδρομών εκείνης της περιόδου, όπως στο επισυναπτόμενο Πρόγραμμα.


Συντονιστής ο κ. Νικόλαος Νικολούδης ιστορικός, διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Η Ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία και της Λέσχης Καταδρομέων & Ιερολοχιτών.


Είσοδος Ελεύθερη
Η Είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία σας θα αποτελέσει ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τους ομιλητές, οι οποίοι έδωσαν σκληρές μάχες το 1974 στην Κύπρο και δόξασαν τους Τιμημένους Καταδρομείς, αλλά και σπάνια ευκαιρία να ακούσετε να αφηγούνται τις μάχες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, αναδεικνύοντας όλες τις δυσκολίες και θυσίες που έκαναν αυτοί και οι συμπολεμιστές τους, τιμώντας και δοξάζοντας τα Ελληνικά Πράσινα Μπερέ.
Να είστε όλοι εκεί!
Πηγη:Kranosgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: