Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αποδοκίμασαν άγρια οι Σκοπιανοί τον Εθνικό μας Ύμνο, ακούσαμε με προσοχή τον δικό τους

Την ώρα που στην Ελλάδα αυξάνεται η ηλιθιότητα ορισμένων, που μπερδεύουν τους μηρούς τους, δηλαδή τον σεβασμό στις αξίες του έθνους με τον φασισμό και οι...

αληθινοί φασίστες, αυτοί οι μυαλοφυγόδικοι ηλίθιοι δηλαδή, που είναι στα λόγια αντιφασίστες, αλλά έλκονται από τον φασισμό/ρατσισμό/εθνικισμό των άλλων, βγαίνουν απ΄τους υπόνομους, οι Σκοπιανοί δείχνουν ποιοί είναι οι ρατσιστές/ακραίοι/υπερεθνικιστές και στο τέλος-τέλος, οι ...μαλάκες (χρήσιμη η διασημότερη ελληνική λέξη):



1) Από το πρόσφατο Handball ματς Ελλάδας - Σκοπίων μέσα στα Σκόπια. Δείχνει πόσο Νεαντερναλική ειναι η νοοτροπία των Σκοπιανών.





2) Σε αντίθεση, η συμπεριφορά των Ελλήνων στο ματς των δύο χωρών την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.





Αυτό θα πει πολιτισμός. Τα ΜΜΕ των Σκοπίων μάλιστα έγραψαν πως υποδέχτηκαν οι Έλληνες τους αθλητές τους με σεβασμό. Τα ίδια ΜΜΕ πλημμύρισαν από βοθρολύματα μετά τη νίκη της Εθνικής τους ομάδας επί της Ελλάδας. Οχετός!

πηγή: τα χάλια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: