Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο τουρκικός στρατός "γαζώνει" Κούρδους αμάχους της πόλης Κομπάνι



Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον τουρκικό στρατό να ανοίγει πυρ κατά των Κούρδων και Σύρων αμάχων που προσπαθούν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από την κόλαση που προκαλούν οι τζιχαντιστές της ISIS στη Συρία και στο Ιράκ.

Πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη πώς η Τουρκία είναι ο πιο στενός σύμμαχος των τζιχαντιστών και επιχειρεί να τους μετατρέψει σε «κρεατομηχανή» των Κούρδων και των Σύρων προκειμένου να χτυπήσει αφενός το PKK και αφετέρου να ανατρέψει τον Άσαντ.
Είναι ένα παιχνίδι με τη «φωτιά», αφενός γιατί σπάζοντας την εκεχειρία με το PKK μεταφέρει τον πόλεμο με τους Κούρδους στο εσωτερικό της Τουρκίας και στην ευρωπαική Κωνσταντινούπολη και αφετέρου γιατί βάζοντας στο στόχαστρο τον Άσαντ προκαλεί τη Ρωσία.

Το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε πριν πρόσφατα στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, αποδεικνύει το πόσο… φιλάνθρωποι και ειλικρινείς είναι οι Τούρκοι. Στέλνουν τους Κούρδους αμάχους κατευθείαν στα πυρά των τζιχαντιστών.
Ο τουρκικός στρατός, όπως φαίνεται και στα πλάνα, πυροβολεί εναντίον Κούρδων και Σύρων αμάχων, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα, προκειμένου να γλιτώσουν από την κόλαση των τζιχαντιστών.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε Αιγύπτιος αξιωματούχος, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η Τουρκία παρέχει στους τζιχαντιστές δορυφορικές εικόνες και άλλα δεδομένα σχετικά με τις θέσεις των Κούρδων μαχητών και τα σημεία που βρίσκονται οι αποθήκες των πυρομαχικών τους…
Οι Αμερικανοί είναι μόνο που δεν μπορούν να εντοπίσουν τους στόχους των τζιχαντιστών στην πόλη Κομπάνι και να τους πλήξουν με αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή:http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια: