Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ FYROM: Εμφύλιος μεταξύ "Ψευτοσλαβομακεδόνων" και "Ψευτοαιγαιομακεδόνων";

Πάρα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από τη FYROM.
O ερευνητής - δημοσιογράφος Vasko Eftov, εξηγεί ότι οι Σλάβοι που ήρθαν (στα Σκόπια) από την "Αιγαιακή Μακεδονία" (έτσι αποκαλούν οι Σλάβοι φίλοι μας την περιφέρεια Μακεδονίας), είναι ....κρυπτοέλληνες και παράγοντας αποσταθεροποίησης της χώρας, καθώς την οδηγούν σε περιπέτειες με την περίφημη "αρχαιοποίηση", την προσπάθεια δηλαδή να υφαρπάξουν την ιστορία της Μακεδονίας και να την προσαρμόσουν στα Σλαβικά μέτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός της FYROM Nicola Gruevski είναι "Αιγαιομακεδόνας"
Το συμπέρασμά του στο τέλος, ανοίγει έναν πολύ ενδιαφέροντα κύκλο συζητήσεων. Λέει ότι:
"Οι Ψευτομακεδόνες από τη Βαρντάρσκα Μακεντόνια, θα πρέπει να εξεγερθούν εναντίον των Ψευτομακεδόνων από την "Αιγαιακή" Μακεδονία. Αυτή είναι μια βάση για εμφύλιο πόλεμο" !!!

Μετά τα προβλήματα λοιπόν που έχουν οι Φυρομιανοί με τους Αλβανούς, γεννιέται ένα νέο μέτωπο, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα : "Βαρδαρσκι (γηγενείς) Σλαβομακεδόνες εναντίον Ελλήνων Σλαβομακεδόνων".

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη την οποία θα πρέπει να παρακολουθήσει στενά το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας καθώς αλλάζει άρδην τα εθνοτικά δεδομένα στην περιοχή.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:




Πηγη:http://taxalia.blogspot.gr/2014/10/fyrom_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: