Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Δημοψήφισμα στην Καταλονία: Εκτός ελέγχου! Άνοιξαν πυρ με πλαστικές σφαίρες οι αστυνομικοί!


- Το δημοψήφισμα στην Καταλονία έχει ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς!
- Άνοιξαν στις 10:00το πρωί οι κάλπες, αλλά ακολούθησε... πανδαιμόνιο! - Ντροπιαστικές εικόνες με αστυνομικούς να σπρώχνουν βίαια και να κλωτσούν ψηφοφόρους, ακόμη και ηλικιωμένους!
- Σπάνε πόρτες εκλογικών κέντρων για να εμποδίσουν το δημοψήφισμα!
- Σέρνουν ανθρώπους από τα πόδια, ενώ υπάρχουν τραυματίες! Σοκ από εικόνες με αιμόφυρτους ψηφορόρους
- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες και παρακολουθήστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.grΔημοψήφισμα στην Καταλονία… ώρα μηδέν!

Οι κάλπες ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 09:00 (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας).
Θα κλείσουν στις 20:00 (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδας). Το κλίμα; Εκρηκτικό! Η Μαδρίτη έχει απαγορεύσει το δημοψήφισμα, αλλά οι αυτονομιστές είναι ανένδοτοι! Ο Ραχόι έχει στείλει 10.000 αστυνομικούς για να μην τεθεί η ανεξαρτησία της Καταλονίας σε δημοψήφισμα. Οι Καταλανοί «απάντησαν» με το να κοιμηθούν στους δρόμους για να σιγουρέψουν ότι θα ψηφίσουν! Το μόνο βέβαιο είναι πως η Καταλονία, η Ισπανία, η Ευρώπη, ζουν ιστορικές στιγμές.

Τις οποίες θα παρακολουθήσουμε μαζί στο live blogging του newsit.gr

12:09
"Ήταν πλαστικές σφαίρες"!

Η αστυνομία έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών εναντίον του πλήθους σε έναν δρόμο της Βαρκελόνης, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να τραυματιστούν, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ newsit.gr

11:48
Καταγγελίες σοκ! "Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ"!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Καταλονία! Υπάρχουν καταγγελίες πως οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει πυρ και ότι υπάρχουν τραυματίες!

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει έναν νεαρό άνδρα να κρατά στο χέρι του μια στρογγυλή σφαίρα, που μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν τα "πυρά" των αστυνομικών είναι αυτά τα αντικείμενα, τα οποία πάντως είναι τεράστια! Σε μέγεθος είναι σαν μπαλάκι του τένις!

Δείτε το βίντεο εδω

11:10 Ψήφισε ο Κάρλες Πουτζεμόντ! Η αστυνομία εισέβαλε με τη βία στο εκλογικό κέντρο της Ζιρόνα όπου πρόκειται να ψηφίσει στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας ο πρόεδρος της επαρχίας Κάρλες Πουτζεμόντ. Λίγο αργότερα, πάντως, δημοσιεύθηκαν εικόνες που δείχνουν τον Κάρλες Πουτζεμόντ να ψηφίζει κανονικά.

11:08 Σοκαριστικές εικόνες! Σηκώνουν ηλικιωμένες, άνθρωποι έχουν ματώσει! Δεν έχουν τέλος οι εικόνες ντροπής στην Καταλονία. Οι αστυνομικοί έχουν εντολή να εμποδίσουν το δημοψήφισμα με κάθε κόστος. Κι αυτό το "με κάθε κόστος" σημαίνει μέχρι και βία! Οι νέες εικόνες που βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας δείχνουν αστυνομικούς να έχουν πάρει... σηκωτή μια ηλικιωμένη γυναίκα! Ακόμη, υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν αιμόφυρτους ανθρώπους

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ newsit.gr
 
 
 
Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: