Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ¨: Εκρηξη βόμβας σε τράπεζα στο κέντρο της ΑθήναςΣυναγερμός έιχε σημάνει στην αστυνομία μετά το τηλεφώνημα για βόμβα έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Σανταρόζα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία τελικά έσκασε, όπως είχε προειδοιποιήσει άγνωστος στο τηλέφωνο. 
Aυτή τη στιγμή σε αποκλεισμό του κέντρου έχει προχωρήσει η αστυνομία μετά από έκρηξη βόμβας μεγάλης ισχύος και άγνωστης έως τώρα συνδεσμολογίας σε υποκατάστημα τράπεζας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην είσοδο της τράπεζας είχε βρεθεί τσάντα που πιθανότατα περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ η έκρηξη έχει προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές στη τράπεζα και στα γύρω κτίρια.
Το τηλέφωνημα έγινε σε ιστοσελίδα στις 22:05 και δόθηκε χρονικό περιθώριο 35 λεπτά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και πυροτεχνουργοί και ερευνούσαν την περιοχή. Παράλληλα η  αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Σταδίου από το ύψος της οδού Αιόλου και στην Πανεπιστημίου από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη. 
Ο μηχανισμός εξερράγη στις 22,40!
Το περιστατικό κρίνεται ως σοβαρό ενώ πριν λίγο λόγω ρίψης μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο έκλεισε και η Πατησίων.
 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 https://www.facebook.com/cnn.greece/videos/1727017744262292/

Δεν υπάρχουν σχόλια: