Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Σκόπια: Άλλαξε η ατζέντα του Ιβάνοφ - θα …δει τον αξιωματούχο των ΗΠΑ!

"Το σλαβικό δημοσίευμα σημειώνει ότι τα αιματηρά γεγονότα στο Κοινοβούλιο ώθησαν στην αλλαγή της απόφασης του Γκιόργκε Ιβάνοφ..."

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και την άρνηση της αντιπολίτευσης του SDSM  και των αλβανικών κομμάτων να παραστούν σε συνάντηση με τον πρόεδρο των Σκοπίων, ο Γκιόργκε Ιβάνοφ άλλαξε τη στάση του στο προγραμματισμένο ταξίδι του βοηθού Γραμματέα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χόιτ Μπράιαν Γι , ανακοίνωσε σήμερα το προεδρικό γραφείο.

Σημειώνεται ότι ο Ιβάνοφ είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον Γι, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Σκόπια την 1ην Μαΐου.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ταλάτ Τζαφέρι και τους ηγέτες όλων των πολιτικών κομμάτων στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων.
(mkd.)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: