Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Τουρκία: Συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις εξουδετέρωσης των Κούρδων ανταρτών


Η επιχείρηση εξουδετέρωσης των Κούρδων ανταρτών από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις  στην νοτιοανατολική Τουρκία συνεχίζεται με σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή Τουντσελί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δέκα Κούρδοι μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), που οι τουρκικές αρχές τους χαρακτηρίζει ως τρομοκράτες,  σκοτώθηκαν σε επιχείρηση του τουρκικού στρατού στην επαρχία της Τουντσελί, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.
Επιπρόσθετα, άλλοι 10 Κούρδοι αντάρτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων τη Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018,  του τουρκικού στρατού στο βόρειο Ιράκ.
Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο σε αναφορά του στο λογαριασμό του στο Twitter σημειώνει ότι σε δράση του τουρκικού στρατού στις 29 Ιουλίου στην περιοχή Μετίνα του Βόρειου Ιράκ σκοτώθηκαν 10 Κούρδοι τρομοκράτες, μέλη του  PKK.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: