Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ζάεφ και Ντιμιτρόφ για φωτιές στην Αττική: «Εκφράζουμε την συμπάθεια μας στο φίλο ελληνικό λαό»;;;!

 Τόσο ο Ζόραν Ζάεφ όσο και ο Νίκολα Ντιμιτρόφ έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα μετά από τις φονικές φωτιές στην Αττική.

«Οι πολίτες μας με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκαν για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, γύρω από την Αθήνα» γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός της πΓΔ Ζόραν Ζάεφ.

Ο ίδιος επισημαίνει: «Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στον φίλο ελληνικό λαό και τα βαθιά μας συλλυπητήρια για τις χαμένες ζωές ολόκληρων οικογενειών που σε αυτή την τρομερή τραγωδία έχασαν τους αγαπημένους τους και τους φίλους τους».

Και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, αναφέρεται στις πυρκαγιές στην Αττική σε ανάρτησή του στο Twitter: «Συγκλονισμένοι από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Στεκόμαστε πλάι στους Έλληνες γείτονές μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, έτοιμοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ντιμιτρόφ.

Δείτε το σχετικό tweet του πρωθυπουργού της ΠΓΔ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:
 
 
 
Нашите граѓани со длабока тага ги примаат вестите за катастрофалните пожари во Грција, во околината на Атина.

Изразуваме сочувство до пријателскиот грчки народ и длабока жалост за загубените животи до сите семејства кои во оваа ужасна трагедија загубија свои блиски и пријатели.



Πηγη:Onalert.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: