Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ο Ράμα πρώτος στην τελετή του Ερντογάν


Τουρκικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ήταν από τους πρώτους ηγέτες που συνεχάρησαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  στην εκλογική του νίκη.
Τη Δευτέρα παρευρέθη στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου. Ο Ράμα κάθισε τιμητικά δίπλα στον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Μετά την τελετή, πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Ράμα συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του, Μεντβέντεφ, με τον οποίο συζήτησε τις αλβανο-ρωσικές σχέσεις, σύμφωνα με την «FaxNeës».
Υπενθυμίζεται ότι ο Έντι Ράμα βρίσκεται από καιρό στο επίκεντρο πολλών αλβανικών και ξένων μέσων ενημέρωσης για τη ζεστή σχέση του με την Τουρκία και τον αυταρχικό ηγέτη Ερντογάν.
Μάλιστα, ο Aμερικανός ερευνητής της εξωτερικής πολιτικής Ντείβιντ Φίλιπς είχε γράψει ότι ο Έντι Ράμα πρέπει να επιλέξει μεταξύ της ΕΕ και του Ερντογάν, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: