Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Σκόπια: Το Ταμείο Υγείας εγείρει υποψίες για 300 χιλιάδες ψηφοφόρους ‘μαϊμού’



Τα τελευταία στοιχεία από το κρατικό Ταμείο Υγείας, έχουν προκαλέσει υποψίες, για άλλη μια φορά, ότι το νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM,  έχει από 200 έως 300 χιλιάδες ανύπαρκτους ψηφοφόρους- κοινώς πλασματικούς ή ‘μαϊμού’.

Τα δεδομένα του Ταμείου δείχνουν ότι έχει 1.800.000 ασφαλισμένους, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων που επικαλείται την εφημερίδα «Slloboden Peçat» [Слободен печат].
Το ποσοστό αυτό είναι πάνω από 200 χιλιάδες χαμηλότερο, σε σύγκριση με τον επίσημο αριθμό  των ατόμων που  απογράφηκαν το έτος 2002, όπου σημειώνεται ότι  η χώρα έχει 2 εκατομμύρια, 65 χιλιάδες κατοίκους- 2.065.000.
Ακόμη ποιο ύποπτος γίνεται αυτό ο αριθμός, εάν ληφθεί υπόψη ότι οι εκλογικοί κατάλογοι στην FYROM, έχουν 1.778.000 ψηφοφόρους, ποσοστό περίπου ισοδύναμο με τον αριθμό των ασφαλισμένων, που θεωρείται ως ένας από τους πιο αντικειμενικούς δείκτες του πραγματικού αριθμού των κατοίκων.
Εάν ληφθεί υπόψη ότι  427.000 άνθρωποι είναι έφηβοι (χωρίς δικαίωμα ψήφου), τότε η υποψία για πλασματικούς ψηφοφόρους, ανύπαρκτους ψηφοφόρους, μπορεί να φθάσει έως και 300 χιλιάδες.
Οι Αλβανοί πολιτικοί και οι αναλυτές από την ανεξαρτησία της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της νοτιοσλαβίας, έχουν προειδοποιήσει ότι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι  είναι ψεύτικοι, προκειμένου να διατηρηθεί η αριθμητική υπεροχή των Σλάβων έναντι των Αλβανών το Κοινοβούλιο.
Ως επιχείρημα για το κουκούλωμα των αμφιβολιών αυτών, αναφέρεται η ματαίωση της απογραφής  του πληθυσμού, του 2011 στη χώρα. 
Υπάρχουν υποψίες ότι αυτή η ματαίωση έγινε από τους εθνικιστές Σλάβους του VMRO σε συνεννόηση με το DUI (προκειμένου να συγκυβερνήσει),  φοβούμενοι τα αποτελέσματα της απογραφής που θα αποκάλυπταν τα πραγματικά πληθυσμιακά στοιχεία, τα οποία θα έδειχναν ένα μεγαλύτερο ποσοστό από το 25% των Αλβανών που ήταν στην απογραφή του 2002.
 
Πηγη:Βαλκανικο περισκοπιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: