Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


 Με ιδιαίτερη τιμή η Παμμακεδονική ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας, ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με το ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ σε όλους τους τομείς που καλύπτουν την Ιστορία, Εθνογραφία, Εθνολογία της Μακεδονίας διαχρονικά και επιστημονικά. Ο αγώνας θα είναι σκληρός, δύσκολος, αλλά οι καρποί γλυκείς. Στα πλαίσια της αδελφοποίησης με την αντίστοιχη Παμαμκεδονική Η.Π.Α,θα υπάρχει συνεργασία με το αντίστοιχο PAN-MACEDONIAN STUDIES CENTER. Θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσες προς ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε πολύ.
**************************************************************************





AUSTRALIAN INSTITUTE OF MACEDONIAN STUDIES
470 Queens parade Clifton Hill, 3068 Victoria, Australia


28 Νοεμβρίου 2016

Πρόεδρο, Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος
Αξιότιμο κύριο Μιχάλη Χρυσανθόπουλο
Μητροπολίτη Γρηγορίου Κυδωνιών 7
Καλαμαριά 55131
Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΔΑ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας, με την οποία ζητάτε τη συνεργασία και τη σύμπλευση του οργανισμού σας με το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Μακεδονικών Σπουδών, και την οποίαν απευθύνατε στον προεδρεύοντα του ΑΙΜΣ, κύριο Παναγιώτη Λιβεριάδη.

Σας δηλώνουμε ότι το ΑΙΜΣ από της ιδρύσεώς του διατηρεί αγαστότατη σχέση με όλους τους Ελλαδικούς οργανισμούς που έχουν κοινούς στόχους και αγωνίζονται για την προώθηση της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας μας. Το ΑΙΜΣ αναγνωρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει ο όπου γης Μακεδονικός Ελληνισμός και πολύ περισσότερο η Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδας και έρχεται σύμμαχος και συστρατιώτης στον κοινό αγώνα μας.

Θα επιθυμούσα να δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την καταβαλλόμενη προσπάθειά σας να διατηρήσετε μουσείο της μακεδονικής πολιτιστικής κληρονομιάς στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίζετε άοκνα τον αγώνα για την προβολή των δίκαιων θεμάτων που αφορούν την ιστορία της Μακεδονίας στο παρελθόν και στο παρόν. Σας βεβαιώνουμε ότι θα στηρίξουμε και στο μέλλον κάθε εθνική σας προσπάθεια που αποβλέπει σε μια συλλογική προσπάθεια, σε συνεργασία και με άλλους φορείς και θεσμικά όργανα της γενέτειρας που διατηρούν κοινούς στόχους.

Με τη ευκαιρία των εορτών παρακαλώ να δεχθείτε τις ευχές του Προέδρου μας, Καθηγητή κ. Α. Τάμη, του Προεδρεύοντα, κ. Π. Λιβεριάδη και των μελών του Δ.Σ. του ΑΙΜΣ με τη ευκαιρία του Νέου Έτους.

Με εκτίμηση



Παναγιώτης  Γκογκίδης
Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: