Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
PAN-MACEDONIAN UNION OF THE
MACEDONIAN STRUGGLE
GREECE – AUSTRALIA





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ έχει ως αρχή να μην κάνει πολιτικά σχόλια σε κανένα επίπεδο. Αγωνίζεται επί χρόνια για την αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στο κράτος με πρωτεύουσα τα Σκόπια, την προστασία του Αρχαίου, Μεσαιωνικού, Νεότερου Ελληνικού πολιτισμού που καταστρέφεται συστηματικά στο κράτος αυτό, στις προαιώνιες εστίες του Μακεδονικού Ελληνισμού, όπως Γευγελή, Λυχνίδα-Αχρίδα, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Μοναστήρι, καθώς και την καθιέρωση της 24ης Φεβρουαρίου ως ημέρας μνήμης γενοκτονίας του Μακεδονικού Ελληνισμού από το 1870 μέχρι το 1949.
Για χάριν της εθνικής ενότητας μέχρι τώρα η Ένωσή μας δεν απαντούσε σε συκοφαντίες και προκλήσεις από αλά κάρτ «πατριώτες» που κτίζουν καριέρες στις σάρκες της Ελλάδος. Την τελευταία όμως επίθεση με το όνομα και την υπογραφή της ψευτοσυντονίστριας (από 26 Ιουλίου 2018 έχει παύσει να είναι) των Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά τον κόσμο, για τις οποίες ο ακριβείς αριθμός μένει να διερευνηθεί, Νίνας Γκατζούλη, η οποία με άηθες, απροσχημάτιστο, ψευδές, συκοφαντικό και ποινικά κολάσιμο δημοσίευμα, επιτίθεται στην αρχαιότερη Παμμακεδονική της Ελλάδος και στον Πρόεδρό της Μιχάλη Χρυσανθόπουλο,  τον οποίο εκθείαζε με διθυράμβους το 2011 για το βιβλίο του «The Macedonian File the Greek Minatory in Skopje», του οποίου εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τα κέρδη χωρίς αιδώ.
Με αυτήν την επίθεση προσπαθεί να καλύψει την αναποτελεσματικότητά της, το αμέτρητο βάθος της αγνωσίας της και τον όλεθρο των χειρισμών της, σχετικά με το θέμα της Μακεδονίας. Διχαστική, συκοφαντούσα όποιον δεν την συνέφερε, με φανερή την προσπάθεια ποδηγέτησης των Μακεδόνων, ως μακρύ χέρι των ΗΠΑ, χωρίς να την έχει ορίσει κανένας για το ρόλο αυτόν. Περιμένουμε και σχετική ανακοίνωση από την Παμμακεδονική ΗΠΑ, η οποία εμπλέκεται με αναφορά στο κείμενο αυτό.
Για τις λεπτομέρειες του κατάπτυστου κειμένου η Νομική Υπηρεσία έχει κινήσει ήδη την ποινική διαδικασία προς αποκατάσταση της αλήθειας, αξιοπρέπειας της Ενώσεως και του Προέδρου της, τον οποίον προσπαθεί να εκθέσει, καλύπτοντας την αχαριστία της, τα ατοπήματά της και τα οποία θα αποκαλυφθούν στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Το να προσπαθείς με το εθνικό θέμα να προβάλεις τον εαυτό σου, να κτίσεις πολιτική καριέρα ή φιλοδοξία, συκοφαντώντας την Ένωση που έδωσε πραγματικούς αγώνες, εδώ και 30 χρόνια ισοδυναμεί με εθνικό έγκλημα, το οποίο δεν θα μείνει ατιμώρητο.
Η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας το έχει δηλώσει γραπτά πολλές φορές ότι το τίτλο «Αυστραλίας» το φέρει επειδή συνεργάζεται με το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Μακεδονικών Σπουδών και μόνο και ότι είναι μακριά από κάθε πολιτικό κόμμα, σχήμα ή φορέα εκ του καταστατικού της, πόσο μάλλον να αποτελέσει δεκανίκι κάποιου. Καλό θα είναι οι πραγματικοί προβοκάτορες να μην μιλούν για προβοκάτσια. Οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες.



  Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:
         Ιωάννης Νισύριος Δικηγόρος παρά Αρείω Πάγω 
& Συνεργάτες

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   &  ΤΟ Δ.Σ




           Μιχαήλ Χρυσανθόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: