Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Σκόπια: «Το VMRO-DPMNE θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος!»


Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε στην τηλεόραση ‘21’ ότι εάν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου  είναι σαφές, το VMRO-DPMNE θα το σεβαστεί.

«Εάν το δημοψήφισμα είναι επιτυχές, εάν η πλειοψηφία των πολιτών ταχθεί υπέρ του «ναι» και το αποτέλεσμα είναι καθαρό, δηλαδή να υπάρχει πλειοψηφία στη συμμετοχή  και στη σωστή απογραφή των ψήφων, το κόμμα δεν θα έχει διλήμματα ως προς το αποτέλεσμα», είπε ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, σε τηλεοπτική συζήτηση.
Όσον αφορά τη στάση του κόμματος ότι το VMRO-DPMNE δεν θα επιτρέψει την αλλαγή του ονόματος, ο Μίτσκοσκι δήλωσε ότι το κόμμα του εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει τις θέση αυτή, αλλά εάν η πλειοψηφία των πολιτών αποφασίσει για την υποστήριξη της Συμφωνίας, θα την σεβαστεί.
Επανέλαβε, επίσης, ότι η θέση του κόμματος και του ιδίου, ως προς το δημοψήφισμα,   είναι ότι ο καθένας μόνος του θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα πάει να  ψηφίσει ή όχι.  
 Υποστήριξε ότι το VMRO-DPMNE είναι υπέρ της ενσωμάτωσης της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλά είναι εναντίον της συμφωνίας με την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: