Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κίνα συναινεί και συμπράττει με τη Ρωσία κατά του ‘ισλαμικού κράτους’




Ο Ρώσος βουλευτής Ιγκόρ Μοροζόφ, δήλωσε ότι το Πεκίνο έχει αποφασίσει να λάβει μέρος στη σύγκρουση στη Συρία και έστειλε πλοία της, μέχρι την ακτή της χώρας αυτής, όπως σημειώνει η ρωσική ‘Πράβντα’.

Ο Μοροζόφ που είναι μέλος της Ρωσική Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων ισχυρίζεται ότι αρχίζει στρατιωτική επιχείρηση  με την Κίνα κατά του τζιχαντιστικού ισλαμικού κράτους, μια πληροφορία που  επιβεβαιώνεται από πολλές ηλεκτρονικές πύλες της Μέσης Ανατολής.
Συγκεκριμένα η ‘Αλ Μάσνταρ’ γράφει ότι τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται  στη ρωσική βάση στην Ταρτούς της Συρίας κινεζικά στρατεύματα.
«Γνωρίζουμε ότι η Κίνα εντάχθηκε στην στρατιωτική επιχείρηση μας στη Συρία, ένα κινεζικό αντιτορπιλικό έχει, ήδη, εισέλθει στη Μεσόγειο και ακολουθείται από ένα αεροπλανοφόρο», δήλωσε ο Μοροζόφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιχείρηση στην οποία ηγείται η Ρωσία κατά των τζιχαντιστών του ‘ισλαμικού κράτους’ σύντομα θα ενταχθούν το Ιράν και η Χεζμπολάχ.
«Με τον τρόπο αυτόν η ρωσική συμμαχία θα πάρει την πρωτοκαθεδρία και λογικό είναι να συμμετάσχουν σε αυτήν και οι  Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Μοροζόφ.
Πρόσθεσε, ακόμη, ότι οι επιθέσεις της συμμαχίας που βρίσκεται υπό την αμερικανική ηγεσία δεν είναι αποτελεσματική και αυτό δίνει τη δυνατότητα στο ‘ισλαμικό κράτος’ να αναπτύξει τις θέσεις του.
 
Πηγη:Βαλκανικο περισκοπιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: