Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Σοβαρό επεισόδιο στις Οινούσσες: Τούρκοι έφτασαν μισό μίλι από το νησί




Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στις εντάσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες από τους Τούρκους, στο νησί των Οινουσσών.  Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος έρευνας και διάσωσης έφτασε μόλις μισό μίλι από την ακτή του νησιού με αποτέλεσμα να σημάνει κόκκινος συναγερμός στο Λιμενικό.
Αμέσως σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και κανονιοφόρος που παρακολουθούσε στενά από την πρώτη στιγμή την τουρκική δραστηριότητα στην περιοχή, καλούσαν συνέχεια τον Τούρκο να αποχωρήσει από τα ελληνικά ύδατα. Εκείνος από τη μεριά του έλεγε συνέχεια ότι πλέει σε τουρκικά νερά.
Στη συνέχεια ο κυβερνήτης του ελληνικού σκάφους του ζήτησε να διαβάσει τους χάρτες ξανά για να δει το λάθος του. Ο Τούρκος βέβαια συνεχίζοντας να προκαλεί είπε ότι το νησί είναι τουρκικό!!!
Τις τελευταίες ημέρες η τουρκική προκλητικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα στην περιοχή των Οινουσσών, ωστόσο πρώτη φορά βλέπουμε από Τούρκο να δίνει μια τέτοια απάντηση!
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: