Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Σκόπια: «Η οικογένεια του προέδρου Ιβάνοφ έχει εταιρεία στον Παναμά»

"Η οικογένεια Ιβάνοφ έχει επιχειρηματικές σχέσεις με επιχείρηση στον Παναμά", γράφει το δημοσίευμα


Άμεσοι συγγενείς του προέδρου  των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο άνθρωπος, δηλαδή,  που απέδωσε χάρη στην εγκληματική συμμορία του Νίκολα Γκρούεφσκι, είναι άμεσα συνδεδεμένος με επιχειρήσεις και εταιρείες στον Παναμά, κατηγόρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SDSM), Πέτρε Σιλέγκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αδελφός της Μάγια Ιβάνοβα- ( σημ. συζύγου του προέδρου), ο Σάσο Τονέφσκι,  έχει επιχειρηματικές σχέσεις με την «LIP Corp Panama City» με έδρα τον Παναμά.
«Ιδού το έγγραφο. Στον Παναμά είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Delfino Travels Balkans». Ο Σάσο Τονέφσκι, αδελφός της Μάγια Ιβάνοβα, είναι επίσης μία από τις ιδιοκτήτες και η διευθύντρια αυτής της εταιρείας της «Delfino Travels Balkans». Λίγες ημέρες μετά από την εξάπλωση του σκανδάλου  των εταιρειών ξεπλύματος χρήματος στον  Παναμά, η εταιρεία «Delfino Travels Balkans» ζήτησε τη διαγραφή της από τα Κεντρικά Μητρώα (του Παναμά)», είπε ο Σιλέγκοφ παρουσιάζοντας το έγγραφο στους δημοσιογράφους.

 "Γραφείο Προεδρίας: Οι ισχυρισμοί του Σιλέγκοφ να αποδειχθούν στο δικαστήριο"
Άμεση ήταν η αντίδραση από την προεδρία των Σκοπίων, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι η αλήθεια θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, σύμφωνα τα δύο δημοσιεύματα του σλαβικού PlusInfo.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: