Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκία: Συνάντηση Ταγίπ Ερντογάν- Μασούντ Μπαρζανί



Ο πρόεδρος της ιρακινής κουρδικής περιφερειακής κυβέρνησης, Μασούντ Μπαρζανί, έφθασε στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Doğan.

Ο Μπαρζανί έφθασε στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικό αεροπλάνο στις 15:30 όπου τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ‘Atatürk’ αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών. Λίγο μετά  μετέβη να συναντήσει τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, συμφώνησε με τους χειρισμούς του προέδρου της ιρακινής περιφέρειας του Κουρδιστάν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ο Μπαρζανί βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη ερχόμενος από τη Γαλλία και η συνάντηση με τον Ερντογάν είχε προγραμματισθεί στις 17:00. Η συνάντηση έγινε στο προεδρικό μέγαρο «Mabeyn Köşkü», κράτησε μία ώρα και ήταν κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: