Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση Α/ΓΕΣ στη τουρκική προκλητικότητα: O ελληνικός στρατός προετοιμάζεται, σχεδιάζει και είναι έτοιμος


Αποφασιστική απάντηση έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στην τουρκική προκλητικότητα, με δημοσιεύματα που αμφισβητούν την κυριότητα Ελληνικών νησιών στο Αν. Αιγαίο. Ειδικότερα ο Α/ΓΕΣ ανέφερε κατηγορηματικά:

“Θέλω να διαβεβαιώσω πως ο ελληνικός στρατός προετοιμάζεται, σχεδιάζει και είναι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ξέρουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, ο Ελληνικός λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος”.

Προκαλούν εκ νέου τα τουρκικά ΜΜΕ καθώς αυτή τη φορά έφτασαν στο σημείο να εμπλέξουν τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του τις Οινούσσες.

Ειδικότερα δημοσίευμα τουρκικής sozcu.com.tr η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία».

Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει: «Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής την πρώτη επίσκεψη του από την ανάληψη των καθηκόντων του την έκανε στο νησί Koyun (Οινούσσες) σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα!»

Γράφει επίσης: «Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω απο την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες!»

Μάλιστα επικαλείται την γνωστή θεωρία της κεμαλικής αντιπολίτευσης η οποία κάνει λόγο για «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα» επιχειρώντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά.
 
Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: